More Motion docenten

Gradient

Suzanne van Beek

Eigenaresse
Docent Freestyle

Hallo, ik ben Suzanne van Beek, ik ben 33 jaar, getrouwd met Rob, heb een dochter Lynn en een zoon Dane. Ik dans vanaf mijn 11e en ik heb zelf les gehad van Esther Loos!

Voordat ik More Motion opstartte gaf ik les bij een vereniging, dit heb ik 3 jaar gedaan. Daarvoor heb ik veel street-dancelessen gegeven bij Body Action.

Bij Body Action gaf ik les omdat Esther toen met zwangerschapsverlof was. Toen ik nog les kreeg van Esther, was ik ook haar “hulpje” en kreeg ik al wat les van haar in het dansles geven. Bij beiden heb ik veel ervaring opgedaan en vond ik het zo leuk dat het me super gaaf leek om zelf een dansschool op te zetten. Esther dacht hier het zelfde over en het is ons gelukt!

Ik heb de opleiding CIOS (sportopleiding) afgerond, hier heb ik ook mijn diploma behaald om aerobics te mogen geven en Fitness. Ook heb ik de PABO (lerarenopleiding) afgerond en ben ik bevoegd om voor de klas te staan in het basisonderwijs.

Ik heb op de PABO het  keuzevak “ bewegingsonderwijs” gevolgd. Dit betekent dat ik ook gymles mag geven op de basisschool.

Als je nog vragen hebt mag je die altijd aan me vragen! Hopelijk zien we je in 1 van onze lessen!

Groetjes Suzanne

Suus.png
Gradient

Esther Loos

Eigenaresse
Docent Freestyle
Docent Peuterdans
Docent Indoor Bootcamp for kids

 

Hallo, ik zal me even voorstellen. Ik ben Esther Loos, ik ben 43 jaar en ik heb een leuke man Maurice, en 3 lieve kindjes: Kim, Nick en Jay.

Ik heb de HALO (Sport Academie), aerobicopleiding, fitnesstrainer A Fit!vak en streetdanceopleiding TEC met succes afgerond.

Ik ben in 1999 begonnen met streetdance geven in Body Action. Daar heb ik 10 jaar met plezier lesgegeven. We hebben 3 grote show´s gedaan in de Tweesprong. Dit waren voor mij 3 hoogte punten bij het lesgeven bij Body Action.

 

Suzanne en ik hebben 9 jaar geleden More Motion opgericht. Hier ben ik erg trost op!

 

Ik hoop op nog meer dansplezier bij More Motion, dus houd je van dansen kom dan gezellig een keertje kijken om het plezier in dansen met elkaar te delen en ervaren.

Esther leuk!.jpg
Gradient

Tamar Schats

Docent Modern 1
Docent Modern 2
Docent Modern Ballet

Beste allemaal, mijn naam is Tamar Schats en ik geef vanaf seizoen 2018-2019 een aantal uur les op de dansschool.

 

Mijn passie voor dans begon al toen ik pas vier jaar oud was. Mijn ouders zagen dit en hebben mij op de Wassenaarse dansschool op ballet gedaan. Later heb ik daar lessen naast de lessen ballet, modern en musical  gevolgd.

Op een gegeven moment danste ik bijna elke dag. Mijn passie was zo groot dat ik naast de lessen op de dansschool in Wassenaar lessen mocht gaan volgen op de Amsterdamse hoge school voor de kunsten. Daar heb ik heel veel geleerd. Mijn opleiding was vooral klassiek en modern gericht. Bij More Motion geef ik Modern en ballet.

Tot snel!!

IMG-20180818-WA0014 (1).jpg
WhatsApp Image 2021-07-27 at 18.23.35.jpeg
Gradient

Samira Hendrikson

Docent Feminine Dance Class

Docent Dancemix for adults

Hallo, ik ben Samira Hendrikson en sinds 2021 ben ik dansdocent bij More Motion.

 

Ik ben 20 jaar en op dit moment studeer ik Vaktherapie om later danstherapeut te worden.

Ik dans al vanaf mijn achtste. Ik heb eerst een paar jaar street-dance lessen bij een vereniging gevolgd en daarna ben ik overgestapt naar More Motion en heb ik les gehad van Suzanne. Ik volg zelf met heel veel plezier Modern en Freestyle lessen bij More Motion. In 2017 begon ik als “hulpje” van Suzanne en sinds 2021 geef ik les in Feminine dance en Dancemix for adults. 

Hopelijk tot snel!

WhatsApp Image 2021-08-02 at 13.26.43.jpeg
Gradient

Dania Klomp

Docent Freestyle Rijnsaterwoude

Hoi! Ik ben Dania en samen met Gijsje ga ik vanaf seizoen 2021-2022 dansles geven in Rijnsaterwoude.

 

Ik geef al sinds 2019 dansles bij een vereniging en ben heel enthousiast om ook danslessen te mogen geven bij More Motion. Ik dans hier zelf ongeveer 4 jaar en ik kijk er naar uit om jullie bij een van de lessen te zien!
Groetjes Dania

WhatsApp Image 2021-07-29 at 21.02.24 (1).jpeg
Gradient

Gijsje de Jong

Docent Freestyle Rijnsaterwoude

Hoi hoi, ik ben Gijsje en ik ga vanaf seizoen 2021-2022 samen met Dania de lessen van Rijnsaterwoude geven.

 

Ik dans al sinds 2016 met veel plezier bij More Motion. Dit begon met één keer in de week bij Esther, maar dat werd steeds meer omdat dansen zo leuk is om te doen! Eigenlijk wilde ik stiekem altijd al dansles geven, dus ik heb super veel zin in! Ik hoop jullie snel te zien bij een van de lessen!

Groetjes Gijsje