top of page

More Motion docenten

Suzanne van Beek

Eigenaresse
Docent Freestyle

Docent Dancemix for adults

Hallo, ik ben Suzanne van Beek! Ik ben 36 jaar oud, getrouwd met Rob, heb een dochter Lynn en een zoon Dane. Ik dans vanaf mijn 11e ben begonnen bij Esther Loos!

Voordat ik More Motion opstartte gaf ik les bij een vereniging, dit heb ik 3 jaar gedaan. Daarvoor heb ik veel street-dancelessen gegeven bij Body Action.

Bij Body Action gaf ik les omdat Esther toen met zwangerschapsverlof was. Toen ik nog les kreeg van Esther, was ik ook haar “hulpje” en kreeg ik al wat les van haar in het dansles geven. Bij beiden heb ik veel ervaring opgedaan en vond ik het zo leuk dat het me super gaaf leek om zelf een dansschool op te zetten. Esther dacht hier het zelfde over en het is ons gelukt!

Ik heb de opleiding CIOS (sportopleiding) afgerond, hier heb ik ook mijn diploma behaald om aerobics te mogen geven en Fitness. Ook heb ik de PABO (lerarenopleiding) afgerond en ben ik bevoegd om voor de klas te staan in het basisonderwijs.

Ik heb op de PABO het  keuzevak “ bewegingsonderwijs” gevolgd. Dit betekent dat ik ook gymles mag geven op de basisschool.

Als je nog vragen hebt mag je die altijd aan me stellen. Hopelijk zien we jou in onze lessen!

Groetjes Suzanne

Eigenaresse + Docente Suzanne

Esther Loos

Eigenaresse
Docent Freestyle
Docent Peuterdans
Docent Fit sport

 

Hallo, ik zal me even voorstellen. Ik ben Esther Loos, ik ben getrouwd met Maurice en heb 3 lieve kinderen: Kim, Nick en Jay.

Ik heb de HALO (Sport Academie), aerobicopleiding, fitnesstrainer A Fit!vak en streetdanceopleiding TEC met succes afgerond.

Ik ben in 1999 begonnen met streetdance geven in Body Action. Daar heb ik 10 jaar met plezier lesgegeven. We hebben 3 grote show´s gedaan in de Tweesprong. Dit waren voor mij 3 hoogte punten bij het lesgeven bij Body Action. Nu doen we zelfs jaarlijks een voorstelling!

 

Suzanne en ik hebben in 2011 More Motion opgericht. Hier ben ik erg trost op!

 

Ik hoop op nog meer dansplezier bij More Motion, dus houd je van dansen kom dan gezellig een keertje kijken om het plezier in dansen met elkaar te delen en ervaren.

Eigenaresse + Docente Esther
Gradient

Tamar Schats

Docent Modern Ballet

Beste allemaal, mijn naam is Tamar Schats en ik geef vanaf seizoen 2018-2019 een aantal uur les op de dansschool.

 

Mijn passie voor dans begon al toen ik pas vier jaar oud was. Mijn ouders zagen dit en hebben mij op de Wassenaarse dansschool op ballet gedaan. Later heb ik daar lessen naast de lessen ballet, modern en musical  gevolgd.

Op een gegeven moment danste ik bijna elke dag. Mijn passie was zo groot dat ik naast de lessen op de dansschool in Wassenaar lessen mocht gaan volgen op de Amsterdamse hoge school voor de kunsten. Daar heb ik heel veel geleerd. Mijn opleiding was vooral klassiek en modern gericht. Bij More Motion geef ik Modern/Jazz en ballet.

Tot snel!!

Docente Tamar

Kim van Ruiten

Mede-docent Modern Ballet

Mede-docent peuterdans
Docent Freestyle

Hoi hoi! Ik ben Kim van ruiten.
Ik ben de dochter van Esther, een van de eigenaresse van de dansschool.

 

Ik dans als sinds mijn vierde. Ik heb zelf ook les gehad van mij moeder en van tamar. Op dit moment volg ik zelf lessen van Suzanne, Samira en Marjolein. Op zaterdag ben ik al sinds ik 8 jaar oud ben hulpje. Hierdoor heb ik al veel ervaring opgedaan met lesgeven en dat doe ik nog steeds met heel veel plezier! Ik heb sinds seizoen 2022/2023 mijn eigen freestylelessen en hoop jullie daar snel ook te zien!

Docente Kim

Marjolein Hogeboom

Docent Modern

Hallo!
Ik ben Marjolein Hogeboom, getrouwd met Mark en moeder van 2 prachtige kinderen: Lily en Ravy.


Mijn passie voor dansen kwam wat later dan de meeste dansdocenten van More Motion. Ik heb als kind eerst vele jaren geturnd en ontdekte het dansen pas in mijn pubertijd. Nadat ik verschillende stijlen geprobeerd had, bleek mijn passie te liggen bij Moderne Dans. Ik heb lessen gevolgd bij de Leidse ballet- en theaterschool, zelf bij verschillende verenigingen dansles gegeven en ben uiteindelijk terecht gekomen op de Masteropleiding Danstherapie bij de dansacademie in Rotterdam. Ik werk inmiddels alweer ruim 7 jaar als danstherapeut met kinderen en jongeren en vind het fijn dat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken. Daarnaast kan ik ontzettend genieten van het lesgeven en heb ik dit al eerder bij More Motion mogen doen. Sinds dit seizoen (2023-2024) ben ik officieel teruggekeerd als docent Moderne Dans en kun je mij tegenkomen op maandagavond. Net even anders dan de andere lessen, met een rustige opbouw naar een mooie dans! En naast het ‘huilend over de grond rollen’, wordt er vooral ook veel gelachen. Wil jij het een keertje proberen? Kom dan gerust langs voor een proefles!

Docente Marjolein
bottom of page